Medicinsk hudvård

Medicinsk hudvård innebär användning av vetenskapligt bevisade och kliniskt testade produkter och behandlingsmetoder för att förbättra hudens hälsa och utseende. Till skillnad från traditionell kosmetisk hudvård, som fokuserar på yttre skönhet, syftar medicinsk hudvård till att behandla underliggande hudproblem och åstadkomma bestående resultat.

Vi på Kliniké arbetar med behandlingsprodukter från Zo skin health, Mesoestetic, Elixir Cosmeceuticals, DP Dermaceuticals, Image Skincare och WiQo.

Oavsett vilken behandling du bokat gör vi alltid en hudanalys och individuell bedömning utifrån hudtyp och rådande hudtillstånd. Vi planerar och rekommenderar alltid tillsammans med dig som kund valet av behandling utifrån önskemål och budget.

Allra bäst resultat ger våra behandlingar om du som kund arbetar med hemmaprodukter mellan dina behandlingar. Vi ser vikten av att underhålla huden med bra hudvård för ett än bättre resultat under våra behandlingar på kliniken. En liknelse som vi ofta gör är: ”ett bootcamp utan träning innan ger föga resultat men har du tränat kommer ett bootcamp göra stor skillnad”.

Ta hand om din kropp

Rekommenderade produkter efter medicinsk hudvård