Om Kliniké - Hudkliniken Kliniké i Stockholm

Om Kliniké

Kliniké är en skönhetsklinik på Södermalm i Stockholm med fokus på naturliga resultat, kvalitet och kundtrygghet. Kliniken startades 2016 och drivs av systrarna Josefin & Johanna. Utrustning och produkter är noga utvalt och medicinskt högklassig och behandlingarna genomförs genomgående utifrån evidens och medicinska föreskrifter. Här får du som kund ett professionellt och varmt omhändertagande.

Vi på Kliniké önskar dig varmt välkommen till oss!

 

Välutbildad personal &  hygienrutiner

På Kliniké utförs alla estetiska injektioner av legitimerad sjukvårdspersonal med lång erfarenhet inom akutsjukvård.  Vår personal är certifierade för eststiska injektioner av Estetiska Injektionsrådet, EIR.

Kliniké är registrerad hos Inspektionen för vård och omsorg (IVO).

Våra hudterapeuter har lång erfarenhet inom branschen och innehar en CIDESCO examen (Comité International D´Éstetique Et De Cosmétologie) samt är medlemmar i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksförbund).

Vi lägger stor vikt vid att kontinuerligt utbilda vår personal för att bibehålla en hög kompetensnivå och hålla oss uppdaterade med senaste rönen.

Kliniken har en hög nivå på hygienrutiner. Det innebär bland annat att vi använder munskydd, handskar och skyddsförkläde vid kundnära arbete och att vi kontinuerligt rengör och desinficerar kundstolar och behandlingsytor i varje behandlingsrum samt kontaktytor i väntrum och toaletter.

Under infektionstider och som exempelvis under pandemin håller vi strikt vid de restriktioner och föreskrifter vi är ålagda att följa. Det kan för dig som kund innebära att du ska komma i tid men inte mer än 10 minuter då vi får ha ett maxantal kunder på kliniken samtidigt. Sällskap till den som ska behandlas får stanna hemma, det gäller även barn. Direkt vid ankomst önskar vi att du tvättar dina händer och använda den handdesinfektion som finns tillgänglig i samtliga utrymmen samt hålla avstånd till andra besökare under vistelsetiden.

 

Högkvalitativ utrustning och produkter

Utrustning och produkter är noga utvalda och medicinskt högklassig. Produkter, material och behandlingsteknik är utvalt från de ledande leverantörerna på marknaden:

Juvederm, Restylane, Teosyal, Vistabel, Profhilo, ZO Skin Health, Dermapen, Lumenis, Mesoestetic, Image, Elixir Cosmeceuticals, Biodroga, Marc Inbane.

Patient- och behandlingsskadeförsäkring

Vi är certifierade genom Säker Klinik och innehar patient- och behandlingsskadeförsäkring som träder i kraft om du mot förmodan skulle drabbas av skada orsakad vid behandling hos oss. Det är en trygghet för dig som kund.

Komplikationer är sällsynt men om du drabbas har vi kompetensen att ta hand om dig.

”Bra resultat, proffsigt utförande, varmt omhändertagande, lätt att känna sig bekväm.
Stort plus för tidigare sjuksköterskeerfarenhet. Otroligt nöjd!” – Anna Kullendorff

”Väldigt duktiga sjuksköterskor och jag är mycket nöjd med mina behandlingar.
Bästa möjliga mottagande. Rekommenderas starkt!” – Malin Mattsson

”Servicen, rent och fint, samt dermapen var wow!”
– Momo Schoeman

”Toppen ställe med mycket kompetenta och trevliga sjuksköterskor!”
– Julie Barratt-Due

”Trevligt och proffsigt! Jag kommer snart tillbaka ?”
– Lovisa Lesse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
– Malin Runefelt

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
– Ellen Bergström

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
– Helena Hedström Björnsson

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
– Veronica Krogius

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
– Richard Nordenvall

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
– Irene Calmhede

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
– Sara Matak

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
– Melinda Oldenburg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
– Jenny Stolpe

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
– Kristian Holmström

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
– Hampus Jageland

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
– Martina Klingvall Holmström

© 2023 Klinike AB Swedish webdesign by TopBorn