OM KLINIKÉ

Kliniké är en skönhetsklinik på Södermalm i Stockholm med fokus på naturliga resultat, kvalitet och kundtrygghet. Kliniken startades 2016 av systrarna Josefin & Johanna. Utrustning och produkter är noga utvalt och medicinskt högklassig och behandlingarna genomförs genomgående utifrån evidens och medicinska föreskrifter. Här får du som kund ett professionellt och varmt omhändertagande.

Vi som jobbar på Kliniké

Anna

Elin

Emelie

Johanna

Josefin

Frida

Marie-Louise

Vanja

VÄLUTBILDAD PERSONAL & HYGIENRUTINER

På Kliniké utförs alla estetiska injektioner av legitimerad sjukvårdspersonal med lång erfarenhet inom akutsjukvård.  Vår personal är certifierade för eststiska injektioner av Estetiska Injektionsrådet, EIR.

Våra hudterapeuter har lång erfarenhet inom branschen och innehar en CIDESCO examen (Comité International D´Éstetique Et De Cosmétologie) samt är medlemmar i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksförbund).

Kliniké är registrerad hos Inspektionen för vård och omsorg (IVO) sedan 2018.

Vi lägger stor vikt vid att kontinuerligt utbilda vår personal för att bibehålla en hög kompetensnivå och hålla oss uppdaterade med senaste rönen.

Kliniken har en hög nivå på hygienrutiner. Det innebär bland annat att vi har god handhygien, använder munskydd, handskar och skyddsförkläde vid kundnära arbete och att vi kontinuerligt rengör och desinficerar kundstolar och behandlingsytor i varje behandlingsrum samt kontaktytor i väntrum och toaletter.

Vid pandemi håller vi strikt vid de restriktioner vi är ålagda att följa. Det innebär för dig som kund att du ska komma i tid men inte mer än 10 minuter då vi får ha ett maxantal kunder på kliniken samtidigt. Sällskap till den som ska behandlas får stanna hemma, det gäller även barn. Direkt vid ankomst ombeds varje kund tvätta sig händerna och använda den handdesinfektion som finns tillgänglig i samtliga utrymmen samt hålla avstånd till andra besökare under vistelsetiden

HÖGKVALITATIV UTRUSTNING OCH PRODUKTER

Utrustning och produkter är noga utvalda och medicinskt högklassig. Produkter, material och behandlingsteknik är utvalt från de ledande leverantörerna på marknaden:

Lumenis, Dermapen, Juvederm, Restylane, Teosyal, Vistabel, Profhilo, ZO Skin Health, Mesoestetic, Image, Elixir Cosmeceuticals, Biodroga, Marc Inbane.

PATIENT- OCH BEHANDLINGSSKADE FÖRSÄKRING

Vi är certifierade genom Säker Klinik och innehar patient- och behandlingsskadeförsäkring som träder i kraft om du mot förmodan skulle drabbas av skada orsakad vid behandling hos oss. Det är en trygghet för dig som kund.

Komplikationer är sällsynt men om du drabbas har vi kompetensen att ta hand om dig.