OM KLINIKÉ

Kliniké är en skönhetsklinik med webshop på Södermalm i Stockholm där naturliga resultat, kvalitet och kundtrygghet står i centrum. 
 
Utrustning och produkter är noga utvalda och medicinskt högklassig och behandlingarna genomförs genomgående utifrån evidens och medicinska föreskrifter. Här får du som kund ett professionellt, tryggt och varmt omhändertagande.
 
Kliniken startades 2016 och drivs av sjuksköterskorna och systrarna Josefin & Johanna. 

Vi som jobbar på Kliniké

Anna-maria hudterapeut

Elin sjuksköterska

Emelie hudterapeut

Johanna Grundare & sjuksköterska

Josefin
Grundare & sjuksköterska

Frida
hudterapeut

Marie-Louise sjuksköterska

Vanja hudterapeut

VÄLUTBILDAD PERSONAL

Samtliga estetiska injektioner utförs av legitimerad sjukvårdspersonal med lång erfarenhet inom området.

Våra hudterapeuter har lång erfarenhet i branschen, innehar en CIDESCO examen (Comité International D´Éstetique Et De Cosmétologie) samt är medlemmar i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksförbund).

Vi lägger stor vikt vid att kontinuerligt utbilda vår personal för att bibehålla en hög kompetensnivå och hålla oss uppdaterade med senaste rönen.

Kliniké är registrerad hos Inspektionen för vård och omsorg (IVO) sedan 2018. Läs mer om lagen om estetiska injektionsbehandlingar  som trädde i kraft 1 juli 2021:

https://svenskforfattningssamling.se/doc/2021363.html

 

HYGIENRUTINER och miljö

Kliniken följer strikt basala hygienrutiner för att förebygga  behandlingsrelaterade infektioner och förhindra smittspridning. Det innebär god handhygien och  skyddsutrustning så som munskydd, handskar och skyddsförkläde vid kundnära arbete. 

Kontinuerligt rengörs och desinficeras kundstolar och behandlingsytor i varje behandlingsrum samt kontaktytor i väntrum och toaletter.

Rökning och husdjur är ej tillåtet på kliniken.

Vid pandemi håller vi strikt vid hygienföreskrifter och de restriktioner vi är ålagda att följa. Det innebär för dig som kund att du ska komma i tid men inte mer än 10 minuter då vi får ha ett maxantal kunder på kliniken samtidigt. Sällskap till den som ska behandlas får stanna hemma, det gäller även barn. Direkt vid ankomst ombeds varje kund tvätta sig händerna och använda den handdesinfektion som finns tillgänglig i samtliga utrymmen samt hålla avstånd till andra besökare under vistelsetiden.

HÖGKVALITATIV UTRUSTNING OCH noga utvalda PRODUKTER

Utrustning och produkter är noga utvalda och medicinskt högklassig. Produkter, material och behandlingsteknik är utvalt från de ledande leverantörerna på marknaden:

Lumenis, Dermapen, Juvederm, Restylane, Teosyal, Vistabel, Profhilo, ZO Skin Health, Mesoestetic, Image, Elixir Cosmeceuticals, Biodroga, Marc Inbane.

PATIENT- OCH BEHANDLINGSSKADE FÖRSÄKRING

Vi är certifierade genom Säker Klinik och innehar patient- och behandlingsskadeförsäkring som träder i kraft om du mot förmodan skulle drabbas av skada orsakad vid behandling hos oss. Det är en trygghet för dig som kund.

Komplikationer är sällsynt men om du drabbas har vi kompetensen att ta hand om dig.