Handla och betala - Hudkliniken Kliniké i Stockholm

HANDLA & BETALA

När du har lagt din beställning skickas en bekräftelse ut till den e-postadress som du har angivit vid beställningen. Du får sedan ett nytt mail när din order skickas från oss.

PRISPOLICY

Priserna som anges är SEK inklusive moms.

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Om felaktigheter i pris och leveranstid eller andra omständigheter skulle infinna sig, så förbehåller sig Kliniké rätten att ändra detta i efterhand. Vid dessa tillfällen så kontaktar vi dig och informerar om detta. Du har då din fulla rätt att antingen ändra eller annullera din beställning.

Presentkort är giltiga 2 år från inköpsdatum. Presentkort kan ej användas som betalmedel vid köp av presentkort.

BETALNINGSALTERNATIV

SWISH

KORTBETALNING

Vi accepterar Visa, MasterCard och Maestro. Debitering av ditt betalkort sker direkt. Våra kortbetalningar hanteras av Bambora tillsammans med samarbetspartners. Varje vara anges inklusive moms i Svenska kronor. I kundvagnen ser man det totala priset inklusive alla avgifter så som moms, frakt och betalningar.

KLARNAS BETALNINGSMETODER

Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

• Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna.
• Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis.
Du hittar mer information om Klarna och kan läsa deras användarvillkor klarna.se.

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av betaltjänsten. Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag.

ÅTERBETALNINGAR

I de fall återbetalningar är aktuella görs detta i första hand genom återinsättning på kontokort eller till ett av dig angivet bankkonto. Återbetalningen sker inom några dagar från det att ärendet som orsakat återbetalningen är avslutat.

© 2021 Klinike AB Swedish webdesign by TopBorn