HANDLA & BETALA

När du har lagt din beställning skickas en bekräftelse ut till den e-postadress som du har angivit vid beställningen. Du får sedan ett nytt mail när din order skickas från oss.

PRISPOLICY

Priserna som anges är alltid inklusive moms.

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Om felaktigheter i pris och leveranstid eller andra omständigheter skulle infinna sig, så förbehåller sig Kliniké rätten att ändra detta i efterhand. Vid dessa tillfällen så kontaktar vi dig och informerar om detta. Du har då din fulla rätt att antingen ändra eller annullera din beställning.

KLARNAS BETALNINGSMETODER

Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

• Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna.
• Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis.
Du hittar mer information om Klarna och kan läsa deras användarvillkor klarna.se.

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av betaltjänst. Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag.

ÅTERBETALNINGAR

I de fall återbetalningar är aktuella görs detta i första hand genom återinsättning på kontokort/ bankkonto eller till ett av dig angivet bankkonto. Återbetalningen sker inom några dagar från det att ärendet som orsakat återbetalningen är avslutat.

© 2021 Klinike AB Swedish webdesign by TopBorn