Boka tid

Specialanpassad ansiktsbehandling

Hos oss på Kliniké anpassas varje behandling efter de behov varje individ har och huden nuvarande status. Vi anpassar behandlingen så att du som kund får bästa möjliga behandling utifrån din hudtyp och gällande hudtillstånd.
Vid specialanpassad ansiktsbehandling görs ofta en kemisk peeling av huden som är en behandling med mycket lågt pH-värde vilken effektivt avlägsnar döda hudceller som täpper till porer. Cellförnyelsen i huden stimuleras vilket ger en bättre hudstruktur.

Inför en behandling

Innan behandling påbörjas är Du välkommen till oss på en konsultation. Under konsultationen tittar vi på möjligheterna behandla din hud och gör en skräddarsydd plan för dig. Du får information om hur behandlingen går till och vilket priset blir för just din behandling. Du får under konsultationen också möjlighet att ta upp de förväntningar och farhågor Du har inför behandlingen samt ställa eventuella frågor som finns. Om Du äter läkemedel eller har någon bakomliggande sjukdom är det bra att informera oss om det på konsultationen. Det kan ibland påverka behandlingsmöjligheterna och behandlingsresultatet. Under tiden man är gravid eller ammar utför vi inga behandlingar.

Hur en behandling går till

  1. Konsultation genomförs
  2. Huden rengörs grundligt och inspekteras av din behandlare
  3. Peelingen appliceras
  4. Peelingen avlägsnas och huden rengörs
  5. Lugnande och reparerande produkter appliceras

Svar på vanliga frågor

Peelingen svider lite under behandingen och huden kan kännas varm.

Omedelbart efter peeling känns huden mjuk, jämnare och med en fin lyster. Det är oerhört viktigt att skydda huden efter behandling, hög SPF minst 30+ rekommenderas i veckorna efter behandlingen.

Vid kemisk peeling med syror blir huden känslig för sol och laserljus. Vi avråder således helt från att behandla med syra under tiden man genomför laserbehandling Vi rekommenderar att göra en kur med 3-5 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum, beroende på utgångsläge och din hud. För bästa resultat kombineras med skräddarsytt hemmavårdsprogram från något av våra märken på kliniken.

© 2021 Klinike AB Swedish webdesign by TopBorn